Over ons

Wat u zeker over uw IBM Platinum partnerwil weten

IBM én open source expertise onder 1 dak

IBM en open source zijn dé kernwoorden bij FlowFactor. Een straffe en unieke combinatie in de IT-sector en de perfecte basis voor een zorgeloze cloud, middleware of applicatie modernisatie. Als IBM Platinum partner beschikken onze DevOps engineers bovendien over cutting edge technologieën én rechtstreekse ondersteuning van IBM Headquarters.

Met een ITIL conforme DevOps aanpak en managed services op maat bieden we bedrijfszekere totaaloplossingen voor cloud optimalisatie en standaardisatie zodat uw organisatie sneller kan groeien

Een grenzeloze service

Vanuit het FlowFactor hoofdkantoor in Kontich (België) leveren onze engineers remote en on-site assistance over de hele wereld. U kan onze DevOps specialisten bijvoorbeeld regelmatig in Spanje tegenkomen. De gedroomde locatie voor ons eerste bijkantoor.

Hoe we het verschil maken

Voor wie?

Onze DevOps managed services zijn helemaal afgestemd op de noden van grote ondernemingen, overheidsinstanties en internationaal opererende organisaties met een kritische kijk op compliance en bedrijfszekerheid. Dit zijn alvast enkele enthousiaste klanten:

726
352
727
728
729
730
731
350
732

Proud member of the Cronos & IBIZZ family

FlowFactor maakt deel uit van de internationaal gerenommeerde Cronos groep. Een overkoepelende organisatie die tal van technologiebedrijven met passie voor innovatief ondernemerschap verbindt.

Gespecialiseerde Cronos bedrijven die innovatieve IBM en open source diensten aanbieden, bundelen hun krachten ook via het IBIZZ netwerk. Via deze in-house partnerships kunnen we onze DevOps strategie ook perfect toepassen bij complexe projecten door onze eigen knowhow te combineren met de niche expertise van onze zusterbedrijven.

Melk en suiker?

Of wij binnenkort ook uw digital solution provider worden? Laten we starten met een goed gesprek om te ontdekken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

LET’S FIND OUT!