SERVICES

IBM middleware

IBM middleware

IBM PureApplication

IBM PureApplication

DevOps

DevOps

Managed Services

Managed Services

IT audit & advies

IT audit & advies

Staffing & outsourcing

Staffing & outsourcing

Support & Service desk

Support & Service desk

Staffing & outsourcing

Staffing & outsourcing

IBM, DevOps, Middleware en cloud engineers met ervaring nodig?

DevOps engineers gezocht?

Ervaren cloud engineers zijn dun bezaaid, moeilijk te vinden op de arbeidsmarkt en meestal ook relatief dure profielen. Gelukkig is er een andere mogelijkheid om gespecialiseerde expertise in te zetten zonder dat u de meedogenloze War for Talent hoeft te doorstaan. U kan namelijk ook managed services outsourcen. Of komt u liever bodyshoppen om FlowFactor DevOps engineers in te zetten via tijdelijke detachering?

IT outsourcing

Waarom niet een deel of het volledige IT beheer outsourcen aan FlowFactor? Zo geniet u full-service managed services met maximale efficiëntie, totale ontzorging en 24/7 expert support met SLA garanties.

IT staffing

Liever geen tijd en kosten verliezen in de bikkelharde war for talent? We detacheren onze DevOps IBM, middleware en cloud engineers bij verschillende bedrijven voor korte en langetermijn opdrachten.

Staffing & Outsourcing mét kwaliteitsgarantie

Onze middleware en cloud engineers beschikken over een bijzondere expertise in hun vakgebied. Met senior IBM middleware engineers in eigen huis en permanente opleiding houden we het kennisniveau continu op peil. Als IBM Platinum Business Partner staan we ook in rechtstreeks contact met het IBM lab en de IBM experten.

De DevOps engineers van FlowFactor werken volgens de ITIL best practices en nemen volledige projectverantwoordelijkheid op. Ze leveren daarbij eveneens support achteraf. Zo heeft u 1 aanspreekpunt voor, tijdens en na het project. We stellen bovendien maatwerk SLA’s op met duidelijke afspraken omtrent de responstijden.

Flexibele mogelijkheden

Bij outsourcing beslist u zelf welke en hoeveel taken u aan onze DevOps cloud engineers overlaat. Voor dat uitbestede takenpakket mag u op een full service rekenen, mét 24/7 support.

Staffing solutions worden steeds op maat uitgewerkt. Onze middleware en cloud engineers kunnen zowel on-site als remote aan de slag en dat zowel op korte of op lange termijn.

Waarom staffing of outsourcen?

  • de interne IT-dienst beschikt niet over de juiste expertise voor 3rd line support
  • u heeft geen tijd om de technologische innovaties op de voet te blijven volgen
  • het ICT team is te kleinschalig om een rotatie in te richten voor 24/7 support
  • u blijft brandjes blussen en heeft geen structurele controle over IT-landschap
  • het PMR support proces is té tijdrovend waardoor andere taken blijven liggen
  • u vindt geen beschikbare of voldoende ervaren engineers op de arbeidsmarkt
  • u heeft niet voldoende budget beschikbaar om extra engineers aan te werven
  • maximale output en snelle resultaten zonder tijdverlies door inwerkperiodes

Direct van start?

Kan perfect! Even contact opnemen volstaat om alles over onze IT staffing en outsourcing oplossingen tarieven te vernemen.

CONTACTEER ONS